Γιατί να επιλέξετε την EKO ENERGY

EKO Energy

Η Εταιρεία μας έκανε την είσοδό της στην κυπριακή αγορά το 2022 και είναι θυγατρική της HELLENiQ ENERGY, ενός από τους κορυφαίους ενεργειακούς ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Κύρια δραστηριότητά μας η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας και άλλων ενεργειακών προϊόντων σε τελικούς πελάτες, ενώ παράλληλα στοχεύουμε στην απόκτηση ηγετικής θέσης στην κυπριακή αγορά.

eko-energy-electricity-provider

συνεχίζουμε δυναμικά την πορεία μας

Αξίες, Αποστολή & Όραμα

Διατηρούμε σε υψηλά επίπεδα την αξιόπιστη παροχή ποιοτικών προϊόντων και προηγμένων υπηρεσιών, σεβόμενοι πάντοτε το περιβάλλον και τον καταναλωτή. Απώτερός μας στόχος, η ουσιαστική συμβολή μας στην επίτευξη των εθνικών στόχων, που έχουν ως επίκεντρό τους το πράσινο μέλλον.

demo-attachment-261-Group-56

Η ασφάλεια, η αφοσίωση, η ακεραιότητα και η αριστεία σε κάθε στρατηγική και ενέργειά μας είναι μερικές από τις αξίες που διέπουν την Εταιρεία μας.

Αποστολή μας είναι να προμηθεύουμε το καταναλωτικό κοινό με ηλεκτρική ενέργεια -πάντοτε με ασφάλεια- αλλά και να συνεισφέρουμε διαρκώς στη βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνίας.

Όραμά μας είναι να εξελιχθούμε σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην Κύπρο, στον τομέα της ενέργειας, παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Δομή εταιρείας

Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας

EKO Energy

Στοιχεία Εταιρείας

Επωνυμία

EKO ENERGY CYPRUS LTD

Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης

Αριθμός Εγγραφής:
ΗΕ 432811

Εγγεγραμμένη Διεύθυνση

Ελλησπόντου 3, Τ.Κ.  2015,
Στρόβολος, Λευκωσία

Αριθμός ΑΦΜ/ΦΠΑ

10432811A

demo-attachment-261-Group-56

Αριθμός Άδειας Προμήθειας ΡΑΕΚ

ΠΘ25-2022

Αριθμός Συμμετέχοντα ΔΣΜΚ

10147